Alap Inspektor/
hello@alapinspektor.com +36 70 324 23 68
0

Járműipar 2017 konferencia

2017.06.08.

Járműipar 2017 konferencia

A nyugati civilizáció 4. ipari forradalmaként említik a napjainkban zajló látványos technológiai fejlődést, a digitalizáció nagymértékű térhódítását, és az üzleti folyamatokban tapasztalható paradigmaváltást.

Az Alap Inspektor lépést kívánva tartani a digitális verseny kihívásaival folyamatosan keresi a lehetőséget a cégben felhalmozott tudás gyarapítására, és a jövőbe mutató trendek megismerésére, így rendszeres látogatója a tevékenységi körét érintő szakmai rendezvényeknek. Megragadva egy ilyen lehetőséget, a cég vezetői részt vettek a Portfólió–MAGE által rendezett Járműipar 2017 elnevezésű konferencián Budapesten.

A rendezvényen – több szekció keretében – számos értékes előadás hangzott el, felölelve a technológiai innovációk, a digitalizáció, az IT szektor és a K+F+I eredmények témakörein keresztül a járműipar munkaerőpiaci környezetének elemzésétől az önvezető autók jogi szabályozásáig terjedő kérdéseket és aktualitásokat.

A prezentációkat követő panelbeszélgetések során is megkülönböztetett hangsúlyt kapott a konferencia egyik kiemelt témája, a jövő megoldásainak alkalmazása az autóipar jelenében.

Az illusztris előadók, valamint a szakmai szervezetek és a felsőoktatási intézmények mellett olyan jelentős cégek képviselői is jelen voltak, mint (a teljesség igénye nélkül) az Arconic Köfém Kft., az Audi Hungaria Zrt., a Continental Automotive Hungary Kft., a Hanon System Hungary Kft., az ISD Dunaferr Zrt., a Kunplast-Karsai Zrt., a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., a Nemak Győr Aluminiumöntöde Kft., az Opel Szentgotthárd, a Robert Bosch Kft., a TAKATA Safety Systems Hungary Kft., a Thyssenkrupp Steering és a VW Regional Büro Ost-Europa.

 

portfolio-mage-jarmuipar-2017_2017-05-25_8q8Tgl

 .

.

További fotók itt: képgaléria

.


Kérjen ajánlatot 2 perc alatt!

Ajánlatkérés