Alap Inspektor/
hello@alapinspektor.com +36 70 324 23 68
0

REFERENCIÁINK

A pontosság és gyorsaság elengedhetetlenül fontos ebben a szakmában, ennek kommunikálása rendkívül fontos.

Fontosnak tartom továbbá a határidők betartását is, mivel sok esetben vevőink felé kell határidővel riportálni!

Nagyon felkészültnek tartom az Alap Inspektort szolgáltatásaival kapcsolatban, szakmai felkészültségükkel maximálisan

elégedett vagyok!”

Tóth Deme Róbert – AQE Engineering

TE Connectivity Hungary

 


„Az Alap Inspektor szolgáltatásai széles körben le fedik a felmerülő igényeket. Legyen szó méréstechnikáról, képzésről, vagy tanácsadásról. A vállalt határidőket maximálisan betartják. Igény esetén rendkívül gyors a rendelkezésre állás.

Képzett mérnök csapat, felkészült oktatók, naprakész információk, rugalmas kollégák.

A kapcsolattartás több csatornán is zökkenőmentesen zajlik. Telefonon, e-mail-ben történő megkeresésre is gyorsan reagálnak, de szükség esetén a személyes találkozó is könnyen megoldható.”

Darnai László – Mérőlabor vezető

JOST – Hungária Kft.


„Gyors és rugalmas rendelkezésre állás, mérési eredmények biztosítása az előre egyeztetett időpontban késés nélkül. Megbízható szolgáltatás. Kapcsolatom mérnökségükkel + szolgáltatások színvonala miatt együttműködésünk folytonossága biztosított.”

Englóhner József – Minőségügyi vezető

SEWS Components and Electronics Europe Ltd.

sews

 


“A 3D mérés alkatrészek egymásra illesztésének témájában kértünk, és kaptunk is segítséget. Értelemszerűen azért, mert e vizsgálatok elvégzésére cégen belül nincs lehetőségünk, ugyanakkor szükséges bizonyos esetekben ezért jó, hogy ez a szegmense a méréstechnikának általuk le van fedve.  Az elkészített riportok, project file-ok átláthatóak, további feladatokra használhatóak. Az ütemezésről mindig tudunk egyeztetni, és korrektül tartják is a határidőket. Az időközben módosuló kérésekre rugalmasan reagálnak. Szakmai felkészültségüket megfelelőnek tartom, illetve szükség esetén tisztázó kérdésekkel a feladatok pontosan meghatározásra kerülnek. A kapcsolattartó kollégák rendelkezésre állásával kapcsolatban, ha kérdés van, vagy egyeztetés szükséges, mindig elérhetőek voltak.”

Vartarics Zoltán – Minőségügyi mérnök

Honeywell Hőtechnikai Kft.


„Rugalmasnak, vevő orientáltnak és korrektnek tartom az Alap Inspektor szolgáltatásait. Pontosnak és gyorsnak ítélem az elvégzett méréseket, kiértékeléseket, a szakmai felkészültségüket magas szintűnek tartom, s a kapcsolattartó kollégákra nyitottság, gyors reagálás és korrektség a jellemző.”

Jankovics Zoltán – Quality Manager

GraNa Technical Plastic Manufacturer Ltd.

grana

 


„Mi leginkább méréses, illetve tréning feladatok során kerültünk kapcsolatba. Mind a szolgáltatások, amit az Alap Inspektor kínál, mind a szakmai felkészültség, gyorsaság, pontosság, illetve kapcsolattartási szinten az elérhetőség, rendelkezésre állás terén csak pozitívan tudok nyilatkozni, minden érintett kollégával kapcsolatban. Megbízható partnerként tartunk Titeket számon. Köszönjük eddigi, és jövőbeni támogatásotokat is.”

Kaszás Antal –Six Sigma and Metrology Manager

Nolato Hungary Ltd.


„Megfelelőnek tartom az Alap Inspektor szolgáltatásait kiegészítve, hogy komoly gép parkkal rendelkeznek. Ha skálázni kellene 1-10-es skálán a gyorsaságot és a pontosságot, 9-es értéket adnék. A céget szakmailag felkészültnek tartom, ahol komoly szakemberek dolgoznak. A kapcsolattartó kollégák mindig felveszik a telefont, konstruktív és pozitív a hozzáállásuk.”

Somogyi Péter – Minőségbiztosítási mérnök

Continental Automotive Hungary Kft.


„Az Alap Inspektor szolgáltatásait tekintve teljesen korrekt, amit kapok. A pontosságon felül különösen a rugalmasság tetszik. A megrendelésben nem részletezett probléma vagy kérdés esetén is gyorsan, rugalmasan tudunk megoldást keresni. A pontossággal teljesen elégedett vagyok. Itt különösen az szimpatikus, hogy tudtok olyan képernyő fotó sorozatot is készíteni egy-egy méréshez, ahol látszik pontosan hol lett mérve a méret a terméken. Az átfutási idő is jó. Egyetlen esetre emlékszem csak, amikor nem beszéltük le előre, hogy mikorra vállaljátok a mérést és az előző egyszerűbb mérés átfutási idejével kalkuláltam, de ennél hosszabb lett a CT-zés miatt. Szakmai felkészültségetek teljesen megfelelő. Kérdés esetén mindig pontos választ kaptam és látszott, a válaszadó próbálta megérteni a terméket, annak működését. A kapcsolattartó kollégák hozzáállása teljesen megfelelő. Nem tapasztaltam hosszú várakozási időt, míg kapcsolatba lehetett lépni a mérést végző kollégával. Általában szinte azonnal az első telefonhívással sikerült a mérést végző mérnökkel beszélni.”

Kovács Péter – Sr Project Manager Engineer

TE Connectivity Hungary


„Sokoldalú, széleskörű szolgáltatás, eddig bármilyen mérést kellett csinálni (teljes körű 3D mérések stb.), mindegyikre tudtatok mérési megoldást kínálni. A gyorsasággal, pontossággal teljes mértékben elégedett vagyok. A beígért határidőket eddig mindig betartottátok, ha kritikus probléma volt, lehetőségünk volt sürgősségi mérésre. Részletes, mindenre kiterjedő analízis riportokat adtok át, ha kérjük angol nyelven. A szakmai felkészültségetekkel is teljesen elégedett vagyok. A kapcsolattartó kollégák rendelkezésre állásával kapcsolatban, segítőkészek és gyorsak vagytok, a probléma leírása és rajz elküldése után 1 napon belül érkezik az árajánlat.”

Kátai László – APU Minőségbiztosítási Csoportvezető

Valeo Siemens eAutomotive


„A cégük szolgáltatásával teljes mértékben meg vagyok elégedve. A kollégáikkal gyorsan és hatékonyan le tudjuk egyeztetni a kért munkákat. A határidőket eddig mindig tudták tartani és az elvégzett munka minőségével sem volt kifogásunk.”

Dana Hungary Kft.


„Az eddigi tapasztalataim alapján könnyű a cég elérése, nem kell hosszasan kapcsolattartót keresni. Az eddigi megbízásaimat gyorsan, pontosan és időre teljesítették. A metrológia ismeretek teljes mértékben megfelelőek.     A megbízások során a pontos feladat értelmezése is gyorsan megoldható.”

Antal Csaba – Projekt minőségbiztosítási mérnök

Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.


„Az ALAP inspektor 3D szkennelési és elemzési szolgáltatását korrektnek tartom. A műszaki egyeztetést követően rugalmasan és rövid időn belül elkészül a kért munka. A kollégák felkészültség rendben van, a kérdés esetén a reaktivitás gyors.”

Juhász Ferenc – Műszaki Projektvezető

Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.


„ Széleskörű, naprakész szolgáltatásokkal, megoldásokkal állnak a partnerek rendelkezésére. Maximálisan elégedett vagyok! Gyors reagálás, pontos és gyors eredmény szolgáltatás. Magasan képzett, profi kollégákkal dolgoznak. Elméletben és gyakorlatban is magas szinten tudnak támogatást nyújtani. Gyors reagálás a megkeresésekre, bármilyen napszakban elérhetőek.”

Könyv Krisztián – Testlab Leader & Measuring Instruments Supervisor

PAYER Industries Hungary Kft.


„Elégedett vagyok az Alap Inspektor által nyújtott szolgáltatásokkal és mindig bizalommal fordulok feléjük. Különös tekintettel a CT és 3D scan terén, ahol vannak már korábbi tapasztalataink a kollégákkal. A gyorsaság, és pontosság tekintetében (8-as egy 10-es skálán). Amin javítani lehetne nem biztos, hogy csak tőlük függ (például a megrendelés gyorsasága). CT terén Kassára járnak még kollégák. Kassa előnyei: közelebb van, mint Veszprém, régen valamivel olcsóbb is volt egy darabot CT-zni (most nem tudom), illetve volt lehetőség a helyszínen történő egyeztetésre is. Szakmai felkészültség esetén: 10-es egy 10-es skálán. Nem csak méréstechnikában, de minőségügyben jártas kollégáik is vannak rengeteg tapasztalattal. Teljesen elégedett voltam a gyorsasággal és a rugalmassággal is.”

Czakó Béla – BOSCH

 


Kérjen ajánlatot 2 perc alatt!

Ajánlatkérés