Alap Inspektor/
hello@alapinspektor.com +36 70 324 23 68
0

Húzóágazat a hazai autóipar – Sikerrel zártak az autóipari kiállítások a HUNGEXPO-n

2014.01.08.

Húzóágazat a hazai autóipar – Sikerrel zártak az autóipari kiállítások a HUNGEXPO-n

Szijjártó Péter fővédnök, a Miniszterelnokség külügyi és külgazdasági államtitkára nyitotta meg november 7-én a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban az AUTOMOTIVE Hungary és az AUTÓTECHNIKA szakkiállításokat, melyeken a hazai autóipar számos jelentős szereplője részt vett.

 

Az autóipari ágazat ma Magyarországon több mint 100 ezer embernek ad munkát, és 15 milliárd eurónyi termelési értéket állít elő. A most először megrendezett AUTOMOTIVE HUNGARY és a már korábban is ismert AUTÓTECHNIKA kiállításokon egy időben 200 kiállító mutatkozott be. A legnagyobb Magyarországon megtelepedett cégek – az AUDI, a MERCEDES, az OPEL és a SUZUKI  mellett a hazai beszállítók széles köre állított ki. A HUNGEXPO „G” és „F” pavilonjaiban bemutatót – az előzetes adatok szerint – közel 7000 szakmai látogató kereste fel.  A hazánkban prosperáló ágazat számára rendezett szakkiállításokon optimista hangulat uralkodott. A három nap alatt – folyamatosan nagy  érdeklődés mellett – több mint hatvan előadás zajlott..

A résztvevők egyöntetű véleménye, hogy ezek a rendezvények fontos szerepet töltenek be az ágazat sikeres fejlesztésében, fókuszálva az üzlet, a tudomány és a karrier kérdésköreire.  A HUNGEXPO – a szakmai partnerekkel közösen  – a kiállítások megrendezésének folytatása mellett tette le a voksát.


Kérjen ajánlatot 2 perc alatt!

Ajánlatkérés